MISTER PASTA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 567 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mister Pasta. Meer weten? Ontdek meer

3 dec 2022 om 20:14 Vanwege voetbal iets langer moeten wachten, maar netjes dat we gebeld werden om het uitte leggen. Pizza heerlijk warm en zeer smakelijk volkoren pasta met zalm garnalen was ook goed warm en heerlijk. Jammer alleen bezorging in weekend in Almere Buite
23 nov 2022 om 19:42 Smakelijke pasta maar best kleine porties. Had een uur van te voren besteld dus eten was gewoon op afgesproken tijd.
20 nov 2022 om 6:52 Hartstikke lekker
17 nov 2022 om 19:44 Vandaag zat er echt geen smaak aan. En ik had na mijn portie pasta nog steeds honger. Er zit ook echt te weinig kip in en dat ene knoflook broodje snap ik ook niet zo goed. Beetje karig. Ik betaal liever iets meer voor wel een goede portie dan dit..
13 nov 2022 om 22:18 Eten was lekker, extra groente in de pasta ook lekker vers. Bezorgtijd wel lang.
13 nov 2022 om 21:18 Voor dat bedrag mag er wel wat meer vlees in maar de smaak was uitstekend
6 nov 2022 om 19:28 Focaccia was lekker. Pizza’s niet bijzonder en bovendien waren de laatste stukken koud. Bezorgtijd zou tussen de 40 en 70 minuten zijn; echter, kwam al direct na het bestellen op 79 minuten geschat uit. Helaas duurde het uiteindelijk 2 uur.
6 nov 2022 om 8:23 Voor het eerst hier besteld! De rucola waar ik extra voor had betaald, zat er helaas niet bij. Al met al waren de pasta's erg lekker en goed op smaak en goed warm. Dreef niet in de olie zoals bij sommige toko's en het Garlic broodje was lekker vers.
30 okt 2022 om 1:28 Erg lekkere pasta
24 okt 2022 om 9:46 It was a tasty pizza. But the delivery time could have been better.
22 okt 2022 om 10:10 Lekker
21 okt 2022 om 19:52 Vrijdagavond dus logisch dat het wat langer duurde en van almere buiten naar stad en toch was alles heet. Zelfs nog iets te heet om te eten. Calzone 10 punten! Kippensoep lekker als je iets neutraals lust, garlic bread jummie! En pizza perfect